Home » Bakartikelen » Masterclass bakvormen » Master Class braadslede 39x28cm

Terug naar overzicht

Braadslee

Artikelnummer
159
|
Levertijd
1-3 werkdagen
 
 

  • Braadslee
 
Fabrikant
Master Class
Afmetingen
28 x 39 x 7 cm
 

€ 19,95 incl. BTW

- +

 
 
 

Braadslee nodig? In een braadslee kunt u eenvoudig vlees, gevogelte en wild braden in de oven. Doordat het braadvocht wat vrij komt bij het braden wordt opgevangen in een braadslee kunt u dit heel eenvoudig gebruiken als jus. Door de braadslee alvorens te vullen met water of bouillon, kunt u uw vlees nog meer smaak geven. 

Braadsledes

Deze braadslee heeft een afmeting van 28 x 39 x 7 cm. Deze is naadloos vormgegeven en heeft een anti-aanbaklaag. Dit zorgt ervoor dat het bereiden een stuk aangenamer wordt, maar ook het schoonmaken slechts een fluitje van een cent is. Doordat het vlees, vis of gevogelte wordt gestoomd, is het een gezonde manier van eten bereiden en dus zeer verantwoord! 

Braadslee kopen

Wanneer u vandaag nog uw braadslee bij Het Kookhuis koopt, kunt u deze al binnen enkele dagen in huis verwachten. Dit betekent dat u vrijwel direct aan de slag kunt met bereiden! Heeft u een order van meer dan €75? Dan is verzending voor u zelf helemaal gratis. Wacht daarom niet langer en koop vandaag nog uw braadslee bij Het Kookhuis! 

Braadslee kopen? Dit doet u eenvoudig en snel bij Het Kookhuis.nl!

 
 
  • Gratis verzendingGratis verzending Voor order s boven de 75 euro
  • Uniek assortimentUniek assortiment Lorem ipsum dolor sit amet
  • Uitstekende serviceUitstekende service Lorem ipsum dolor sit amet